Kemayoran, Kemayoran, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Kemayoran

Peta lokasi Kemayoran
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Kemayoran
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Kemayoran nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Kemayoran, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg