Kendang ceuli

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

'Kendang ceuli ngarupakeun mémbran nu misahkeun ceuli luar ti ceuli tengah. Gunana taya lian ti pikeun nyalurkeun sora ti udara ka osikel di jero ceuli tengah. Tulang malleus nyambungkeun antara kendang ceuli jeung osikel séjénna. Karuksakan atawa perforasi kendang ceuli bisa ngabalukarkeun torék.

Gambar lianna[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg