Kendayakan, Cikedung, Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Kendayakan

Peta lokasi Kendayakan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Kacamatan Cikedung
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Kendayakan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikedung, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg