Keusik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Keusik di hiji basisir di Calabria
Jalan keusik di Namibia

Keusik nyaéta hiji matérial nu dijieun ti batu atawa mineral nu alit pisan. Keusik bisa mangrupa hasil ti érosi batu nu leuwih gedé. Keusik ogé bisa dipaké pikeun nyieun istana keusik.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Geology stub.svg