Kevin Costner

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Costner in February 2013

Kevin Michael Costner (January 18, 1955) nya èta aktor Amerika.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg