Kiichi Miyazawa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kiichi Miyazawa
Perdana Mentri Jepang ka-78
Masa jabatan
5 Nopémber 1991 – 9 Agustus 1993
Raja/Ratu Akihito
Saméméhna Toshiki Kaifu
Sangguesna Morihiro Hosokawa
Katerangan lian
Gumelar 8 Oktober 1919
Fukuyama, Préféktur Hiroshima, Jepang
Pupus 28 Juni 2007 (yuswa 87)
Tokyo, Jepang
Kabangsaan Jepang
Partéy pulitik Liberal Democratic Party

Kiichi Miyazawa (宮澤 喜一 Miyazawa Kiichi?, 8 Oktober 191928 Juni 2007) nyaéta salah saurang pulitikus Jepang nu jadi Perdana Mentri ka-78 ti 5 Nopémber 1991 dugi ka 9 Agustus 1993.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Saméméhna
Helmut Kohl
Chair of the G8
1993
Sanggeusna
Silvio Berlusconi
Saméméhna
Toshiki Kaifu
Perdana Mentri Jepang
1991–1993
Sanggeusna
Morihiro Hosokawa


Citakan:Jepang-pondok