Klasifikasi dokumén

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Klasifikasi dokumén nyaéta hiji masalah dina élmu informasi. Tugasna taya lian pikeun nempatkeun hiji dokumén kana hiji atawa sababaraha kategori, dumasar eusina. Pancén klasifikasi dokumén bisa dibagi kana dua cara: supervised document classification where some external mechanism (such as human feedback) provides information on the correct classification for documents, and unsupervised document classification, where the classification must be done entirely without reference to external information.

Téhnik klasifikasi dokumén ngawengku:

and approaches based on natural language processing.

A recent notable use of document classification techniques has been spam filtering which tries to discern E-mail spam messages from legitimate emails.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg