Ko (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana こ.
Katakana コ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, atawa ko dina Romaji dumasar kana romanisasi Hepburn (IPA: /ko/), salah sahiji kana kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora.

Karakter ieu bisa ditambahan ku dakuten; robah jadi ご dina hiragana, ゴ dina katakana, atawa go dina Romaji. Robah oge dina cara ngejana jadi /go/.

Runtuyan garis dina nulis こ
Runtuyan garis dina nulis コ


Nulis.jpg