Kode palabuan udara IATA

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kode palabuan udara IATA (nami resmina: IATA location identifier) nyaéta kode nu diwangun tina 3 hurup anu digunakeun pikeun nandaan palabuan udara di dunya. Kode-kode ieu diwangun jeung diatur ku IATA (Asosiasi Transportasi Udara Internasional) jeung dikaluarkeun 3 kali sataun dina Diréktori Pangodean Maskapai Pangapungan IATA.

Heunteu sakabéh kode-kode ieu digunakeun ngan pikeun hiji palabuan udara. 323 ti 17.576 kode dikanggoan ku leuwih ti hiji palabuan udara.[rujukan?]

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]