Komunikasi nonverbal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bahasa tubuh mangrupakeun slah sajbagean tina komunikasi nonverbal. Kapan, lamun ngobrol sok bari pepeta lin? Tah eta teh salah sahiji komunikasi nonverbal. Alatan kitu, komunikasi nonverbal teh penting pisan dina kahirupan balarea. Komunikasi nonverbal teh mangrupakeun salah sahiji kajian dina elmu komunikasi anu kawilang pentingnya. Kita tah Jang!

Nulis.jpg