Kopéah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kopéah nu dipaké Pa Soekarno
Rupa-rupa kopéah

Kopéah nya éta.

Arjuna Wayang.jpg