Korean Folk Village

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Korean Folk Village
Salasahiji pintonan ibing patani di Korean Folk Village
Salasahiji pintonan ibing patani di Korean Folk Village
Ngaran Koréa
Hangul 한국 민속촌
Hanja 韓國民俗村
Alih Aksara anu Disampurnakeun Hanguk Minsokchon
McCune-Reischauer Hanguk Minsokch'on

Korean Folk Village nyaéta salasahiji wanda tourist atraction mangrupa musieum hirup nu perenahna di kota Yongin, salasahiji kota satelit di Wewengkon Méropolitan Seoul, propinsi Gyeonggi, Koréa Kidul.

Mangpaat ayana Korean Folk Village nyaéta keur midangkeun unsur-unsur kahirupan jeung kabudayaan Koréa. Loba bagéan nu aya di taman ieu. Loba réplika imah tradisional ti kelas sosial (patani, nu boga lahan, yangban) jeung wewengkon nu béda-béda.

Taman ieu ogé boga pasar di jajalanan tradisional, réstoran, katut tempat pidangan téhnik karajinan karya tulis katut karya logam tradisional. Aya ogé pintonan ibing tradisional, kaahlian numpak kuda, adat kawinan, katut aktivitas-aktivitas pelesiran liana.

Bagéan taman hiburan boga ride jeung kaulinan, musieum seni, taman arca, Musieum Kuna Koréa, tur Musieum Kuna Dunya nu nyorot gaya hirup tradisional ti sakuliah dunya.

Korean Folk Village mangrupakeun tujuan pelesir kasohor boh keur urang Koréa, boh keur urang luar. Perenahna deukeuteun Everland nu mangrupakeun tujuan pelesir pangkasohorna di Koréa Kidul.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Galeri[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan