Kota Jakarta Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Jakarta Timur
80px

Lambang Jakarta Timur
Gambar:Locator Kota Jakarta Timur.png

Peta lokasi Jakarta Timur
Motto
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah 187.73 km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
-
- jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
10

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Koesnan Halim
Kode area telepon 021
DAU Rp. -

Situs web resmi: http://timur.jakarta.go.id/

Jakarta Timur nyaéta hiji kota di beulah wétan Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di beulah kaléreun Jakarta Timur wawatesan jeung Jakarta Utara, di beulah wétan jeung Bekasi, di beulah kidul jeung Dépok sarta di beulah kulonna jeung Jakarta Selatan jeung Jakarta Pusat. Lega wilayahna 187,73 km².

Kacamatan di Jakarta Timur[édit | sunting sumber]

Wisata[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


 
DKI Jakarta
Kota

Jakarta Utara: Cilincing | Koja | Kelapa Gading | Tanjung Priok | Pademangan | Penjaringan
Jakarta Barat: Taman Sari | Tambora | Grogol | Palmérah | Kebon Jeruk | Kembangan | Cengkaréng | Kalideres
Jakarta Pusat: Gambir | Tanah Abang | Ménténg | Senén | Cempaka Putih | Johar Baru | Kemayoran | Sawah Besar
Jakarta Timur: Matraman | Pulo Gadung | Jatinegara | Durén Sawit | Kramat Jati | Makassar | Pasar Rebo | Ciracas | Cipayung | Cakung
Jakarta Selatan: Kebayoran Baru | Kebayoran Lama | Pesanggrahan | Cilandak | Pasar Minggu | Jagakarsa | Mampang Prapatan | Pancoran | Tebet | Setiabudi

Kabupatén

Kepulauan Seribu: Kepulauan Seribu Selatan | Kepulauan Seribu Utara

Tempo ogé: Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia


Nuvola filesystems folder home.png