Kota Jakarta Utara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Jakarta Utara
80px

Lambang Jakarta Utara
Gambar:Locator kota Jakarta.png

Peta lokasi Jakarta Utara
Motto
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah 137 km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
1.181.096 (2006)
- jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
6

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Effendi Anas
Kode area telepon 021
DAU Rp. -

Situs web resmi: http://utara.jakarta.go.id/

Jakarta Utara nyaéta salasahiji kota di Jakarta beulah kalér. Di beulah kaléreun Jakarta Utara wawatesan jeung Laut Jawa, di beulah wétan jeung Bekasi, di beulah kidul jeung Jakarta Barat, Jakarta Pusat sarta Jakarta Timur. Di beulah kuloneunnana Jakarta Utara wawatesan jeung Tangerang.

Di Jakarta Utara aya Palabuan Tanjung Priok, Palabuan Sunda Kelapa jeung Balaikota lawas kota Batavia nu kiwari disebut Musieum Kota Jakarta.

Lega wilayah Jakarta Utara aya 137 km pasagi, nu dicicingan ku jumlah pangeusi 1.181.096 jiwa (lalaki 604.778, awéwé 576.218), per 08/2006

Daptar Kacamatan di Jakarta Utara[édit | sunting sumber]

Daptar kacamatan di Jakarta Utara:

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


 
DKI Jakarta
Kota

Jakarta Utara: Cilincing | Koja | Kelapa Gading | Tanjung Priok | Pademangan | Penjaringan
Jakarta Barat: Taman Sari | Tambora | Grogol | Palmérah | Kebon Jeruk | Kembangan | Cengkaréng | Kalideres
Jakarta Pusat: Gambir | Tanah Abang | Ménténg | Senén | Cempaka Putih | Johar Baru | Kemayoran | Sawah Besar
Jakarta Timur: Matraman | Pulo Gadung | Jatinegara | Durén Sawit | Kramat Jati | Makassar | Pasar Rebo | Ciracas | Cipayung | Cakung
Jakarta Selatan: Kebayoran Baru | Kebayoran Lama | Pesanggrahan | Cilandak | Pasar Minggu | Jagakarsa | Mampang Prapatan | Pancoran | Tebet | Setiabudi

Kabupatén

Kepulauan Seribu: Kepulauan Seribu Selatan | Kepulauan Seribu Utara

Tempo ogé: Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia


Nuvola filesystems folder home.png