Kota Pasuruan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kota Pasuruan
Lambang-Pasuruan.jpg

Lambang Kota Pasuruan
Locator kota pasuruan.png

Peta lokasi Kota Pasuruan
Motto Sura dira satya pati
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah 13,58 km²
Kordinat {{{kordinat}}}
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
177.000 (2003)
13.034 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
3
{{{kalurahan}}}
Dasar hukum
Tanggal 8 Pébruari
Walikota H Hasani
Kode area telepon 0343
DAU Rp 264.131.270.000,-

Situs web resmi: http://www.pasuruan.go.id

Kota Pasuruan, mangrupakeun hiji kota di Propinsi Jawa Wétan, Indonésia. Aya kira-kira 75 km kidul-wétaneun Kota Surabaya. Kota Pasuruan tepung wates jeung Selat Madura sarta Kabupatén Pasuruan. Kota Pasuruan diwangun ti tilu kacamatan 34 kalurahan.

Galeri[édit | sunting sumber]

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan



Gnome-home.svg