Kota Sérang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kota Sérang

Lambang Kota Sérang

Peta lokasi Kota Sérang
Motto
Propinsi Banten
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah 266,74 km²
Kordinat -
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
501.562 jiwa
1.880 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
6
46/20
Dasar hukum UU No. 32/2007
Tanggal 2 November 2007
Walikota Asmudji H.W.
Kode area telepon 0254
DAU Rp. -

Situs web resmi: -

Kota Sérang nyaeta salasahiji kota di Propinsi Banten, Indonésia.


 
Banten

Kabupatén: Lebak | Pandéglang | Sérang | Tangerang
Kota: Cilegon | Sérang | Tangerang

Tempo ogé: Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia


 

Kota Sérang, Banten

Kacamatan: Cipocok Jaya | Curug | Kasemen | Sérang | Taktakan | Walantaka