Kota Surakarta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kota Surakarta
Lambang Surakarta-edit.png

Lambang Kota Surakarta
Locator kota surakarta.PNG

Peta lokasi Kota Surakarta
Motto -
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah 44,03 km²
Kordinat -
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
572.345 (2004)
12.998,97 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
5
-
Dasar hukum -
Tanggal -
Walikota Joko Widodo
Kode area telepon -
DAU Rp. -

Situs web resmi: Situs Web Resmi

Kota Surakarta nyaéta salasahiji kota di Propinsi Jawa Tengah.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kota Surakarta, Jawa Tengah

Kacamatan: Banjarsari | Jebres | Lawiyan | Pasar Kliwon | Serengan