Kréyo, Wonotunggal, Batang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Kréyo

Peta lokasi Kréyo
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Batang
Kacamatan Wonotunggal
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Kréyo nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Wonotunggal, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg