Krimea

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Krimea atanapi Samenanjung Krimea, nyaéta hiji wewengkon kaléreun Laut Hideung.

Krimea bisa ngarah ogé ka: