Kubang, Sukaresmi, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Kubang

Peta lokasi Kubang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Sukaresmi
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Kubang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sukaresmi, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg