Kuburan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kuburan.

Kuburan nyaéta tempat di mana layon jalma nu geus ninggal alam dunya dimakamkeun. Kuburan keur sato ogé aya. Kuburan bisa méré pituduh keur arkéolog ngeunaan kabudayaan jaman katukang.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg