Kuniaki Koiso

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kuniaki Koiso
Perdana Mentri Jepang
Perdana Mentri Jepang ka-41
Masa jabatan
22 Juli 1944 – 7 April 1945
Raja/Ratu Kaisar Showa
Saméméhna Hideki Tojo
Sangguesna Kantaro Suzuki
Katerangan lian
Gumelar 22 Maret 1880
Utsunomiya, Tochigi Prefecture, Jepang
Pupus 3 Nopémber 1950 (yuswa 70)
Tokyo, Jepang
Partéy pulitik none
Pagawéan general, Imperial Japanese Army
Governor-General of Korea
Dina Ngaran Jepang, ngaran kulawarga nyaeta Koiso.

Kuniaki Koiso (小磯 國昭 Koiso Kuniaki?, 22 Maret 18803 Nopémber 1950) nyaeta salah saurang jendral di Tantara Kakaisaran Jepang, Governor-General of Korea jeung Perdana Mentri Jepang ka-41 ti 22 Juli 1944 dugi ka 7 April 1945.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Buku[édit | sunting sumber]

  • Frank, Richard B (2001). Downfall: The End of the Imperial Japanese Empire, Penguin. ISBN 0141001461.
  • Maga, Timothy P. (2001). Judgment at Tokyo: The Japanese War Crimes Trials, University Press of Kentucky. ISBN 0-8131-2177-9.
  • Pratt, Keith (2007). Everlasting Flower: A History of Korea, Reaktion Books. ISBN 1861893353.
  • Tolland, John (2003). The Rising Sun: The Decline and Fall of the Japanese Empire, 1936-1945, Modern Library. ISBN 0-8129-6858-1.
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Catetan[édit | sunting sumber]

Saméméhna
Jiro Minami
Governor-General of Korea
1942-1944
Sanggeusna
Nobuyuki Abe