Kuritiba

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Curitiba
UFPR, Curitiba - 25° 25' 47" S 49° 16' 19" O
UFPR, Curitiba - 25° 25' 47" S 49° 16' 19" O
Cap resmi Curitiba
Cap
Lokasi Kuritiba
Lokasi Kuritiba
Nagara Brasil
Wewengkon Kidul
Nagara bagian Bandeira do Paraná.svg Paraná
Pamaréntahan
 - Walikota Carlos Alberto Richa (PSDB)
Area  
 - Kota 435 km²  (168 sq mi)
Elevation 934 m (3.064,3 ft)
Populasi (2007)1
 - Kota 1,788,559
 - Kapadetan 4.111/km² (10.647,4/sq mi)
 - Metro 3,595,662
Zona wanci UTC-3 (UTC-3)
 - (DST) Usum Panas UTC-2 (UTC-2)
Perkiraan IBGE 2007 resmi
Loka: www.curitiba.pr.gov.br

Kuritiba (basa Portugis: Curitiba) nyaeta ibu kota Nagara Bagian Paraná di Brasil bagian tenggara.

Kota ieu legana 434,967 km² tur pangeusina kira-kira 1.788.559 yuta jiwa (2007); Kuritiba ieu kota panggedéna di Wewengkon Kidul di Brasil.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Kuritiba di Wikivoyage