Kusnadi Harjasumantri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kusnadi Harjasumantri (éjahan heubeul ditulisna Koesnadi Hardjasoemantri; dibabarkeun di Manonjaya, 9 Désémber 1926, pupus di Jogjakarta, 7 Maret 2007) téh ahli hukum lingkungan hirup, kungsi jadi réktor UGM (1986-1990).

Anjeunna kalebet salah saurang korban kacilakaan bituna pesawat Garuda Indonésia di bandara Adi Sucipto, Jogjakarta, ping 7 Maret 2007.


Arjuna Wayang.jpg