Kutanagara, Malangbong, Garut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Kutanagara

Peta lokasi Kutanagara
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Kacamatan Malangbong
Nami Kuwu Bp. Sanusi
Lega
Jumlah pangeusi 3 000 dugi ka 4 000
 - Kapadetan {{{kapadetan}}}

Kutanagara nyaéta salasahiji désa di kacamatan Malangbong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Kutanagara ayana di beh kuloneun ti kota kacamatan Malangbong.

Profil Pamaréntahan[édit | sunting sumber]

Profil Daérah[édit | sunting sumber]

Kampung[édit | sunting sumber]

  • Kamayangan
  • Godabaya
  • Cimuncang
  • Sangetel
  • Citarik

bates Wilayah[édit | sunting sumber]

Kutanagara ayana di beh kuloneun ti kota kacamatan Malangbong. Watesna nyaeta Desa Lewo Baru (beh kaler), Desa Sukamaju (beh kulon), Gunung Ringgeung (beh kidul), jeung Desa Sanding (beh wetanna). '

Géografis[édit | sunting sumber]

Démografi[édit | sunting sumber]

Poténsi[édit | sunting sumber]

Pertanian[édit | sunting sumber]

Pakebonan[édit | sunting sumber]

Tumbu Luar[édit | sunting sumber]




Gnome-home.svg