Lagu Kabangsaan Saudi Arabia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lagu Kabangsaan Saudi Arabia
النشيد الوطني
An-Nasyīd Al-Waṭaniyy

Lagu kabangsaan Nasional
Bandéra Arab Saudi Saudi Arabia

Rumpaka Ibrahim Khafaji, 1984
Musik Abdul Rahman Al-Khateeb, 1947
Diadopsi 1950, 1984
Sémpel musik

Lagu Kabangsaan Saudi Arabia (النشيد الوطني السعودي) nyaéta lagu kabangsaan nasional ti Saudi Arabia nu diresmikeun pamakéaannana dina taun 1950 sarta dianyarkeun deui dina 1984 kalawan parobahan dina rumpakana.

Rumpaka[édit | sunting sumber]

سارعي

للمجد والعلياء
مجدي لخالق السماء
وارفعي الخفاق أخضر
يحمل النور المسطر
رددي الله أكبر
يا موطني
موطني
عشت فخر المسلمين
عاش المليك
للعلم

والوطن

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikisource logo
Wikisource mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca