Langit

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lamun ditingal ti luhur (altitude), saperti tina kapal udara, warna langit rupa-rupa mimiti ti pucet nepi ka hideung.

Langit nyaéta bagian luhur ti beungeut bumi, sarta digolongkan salaku lapisan mandiri anu disebut atmosfir. Langit diwangun ku réa gas sarta hawa, kalawan komposisi nu béda dina unggal lapisanana. Langit mindeng katempo boga warna biru alatan pantulan cahaya, tapi henteu katutup kamungkinan yén langit bisa boga warna sajaba ti éta, contona beureum mangsa keur soré, atawa hideung waktu keur turun hujan.