Langkapsari, Banjarsari, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Langkapsari

Peta lokasi Langkapsari
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Banjarsari
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Langkapsari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Banjarsari, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg