Latin hypercube sampling

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Metoda statistik Latin hypercube sampling diwangun sarta dikumpulkeun ku Ronald L. Iman, J. C. Helton, and J. E. Campbell, saparakanca keur nga-generate sebaran koleksi nu asup akal tina nilai paramater dina sebaran multidimensi.

Paperna An approach to sensitivity analysis of computer models, Part I. Introduction, input variable selection and preliminary variable assessment. dina Journal of Quality Technology taun 1981.


Nulis.jpg