Laut Kalér

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Laut Kalér

Laut Kalér nyaéta hiji sagara di Samudra Atlantik, perenahna antara Norwegia sarta Denmark di wétan, Britania Raya di kulon, Samudra Atlantik di kalér, sarta Jerman, Walanda, Belgia, jeung Perancis di kidul.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]