Le Bon Papa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Le Bon Papa nyaéta kapal nu beuratna 280 ton. Dina 10 Méi 1785, dina paréntah Kaptén Pelletier, mawa 156 urang Akadia ti Nantes, Perancis ka New Orleans, Louisiana, nepina ping 29 Juli 1785.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg