Leuwimekar, Leuwiliang, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Leuwimekar

Peta lokasi Leuwimekar
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Leuwiliang
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Leuwimekar nyaéta salasahiji désa di kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg