Uji rasio likelihood

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
(dipindahkeun ti Likelihood-ratio test)
Luncat ka: pituduh, sungsi

Uji rasio-likelihood ngarupakeun tes statistik nu ngandelkeun kana ngitung tes statistik tina babandingan nilai maksimum fungsi likelihood dina kaayaan null hipotesa maksimal nu mibanda watesan kendor.

Baca oge[édit | sunting sumber]


Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.