Lingkungan hirup

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Searchtool.svg
 Tingali ogé: Lingkungan.

Lingkungan hirup, mindeng disebut salaku lingkungan, mangrupakeun istilah nu bisa ngawengku sagala komponén mahluk hirup (biotik) jeung teu hirup (abiotik) di alam nu aya di Marcapada atawa bagian tina, nu gunana sacara alami tampa robihan manusa nu leuleuwih.


Morpho menelaus huebneri MHNT Male Dos.jpg