Lion Air

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lion Air
IATA
JT
ICAO
LNI
Callsign
LION INTER
Ngadeg 1999
Frequent flyer program Lion Passport
Tempat diuk anggota Lion King Lounge
Ukuran armada 71 (+126 pesenan)
Tujuan 61
Company slogan We make people fly
Kantor pusat Jakarta, Indonesia
Konci Rusdi Kirana (CEO)
Loka: www.lionair.co.id
A Lion Air MD-82 with 'www.lionair.co.id' titles boarding at Sultan Syarif Kasim II Airport, Indonesia. (2006)

Lion Air mangrupakeun pausahaan penerbangan paling gede di Indonesia.

Tujuan[édit | sunting sumber]

Red right arrow.svg
 Artikel utama: Lion Air destinations.

Lion Air serves 61 destinations; 55 domestic and 6 international (as of July 2010).

Tujuan[édit | sunting sumber]

Kota kota tujuan di sakabeh Indonesia jeung regional nu dilayanan ku Lion Air nyaeta :

Domestik[édit | sunting sumber]

Internasional[édit | sunting sumber]

Armada[édit | sunting sumber]

Current[édit | sunting sumber]

Lion Air's fleet consists of the following aircraft (as of 21 October 2011):[1][1]

Pesawat Beroperasi Pesenan Panumpang Catetan
Boeing 737-300 2 0 148 Dieureunkeun: 2011
Boeing 737-400 7 0 158 Dieureunkeun: 2011
Boeing 737-800 0 12 189
Boeing 737-900ER 56 114 195-212 Launch Customer
Boeing 747-400 2 0 496
McDonnell Douglas MD-90 4 0 172 Dieureunkeun: 2011
Total 71 126

Kantos dioperasikeun[édit | sunting sumber]

Aircraft Total
Airbus A310 2
Boeing 737-200 2
McDonnell Douglas MD-82 22
Yak-42[2] 1

Insiden jeung kacilakaan[édit | sunting sumber]

References[édit | sunting sumber]

  1. (2009-06) "Directory: World Airlines Part 2 (C-L)". Flight International: 31–80.
  2. Airliners.net