Lori (disambiguasi)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Lori nyaéta alat kawas gorobag paranti nyandak banda.

Lori bisa ogé ngarah ka: