Lotte World

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lotte World
Khitai7.jpg
Ngaran Koréa
Hangul 롯데월드

Lotte World nyaeta komplek rekreasi di Seoul, Korea Kidul. Ngandung taman jejer jero rohangan, taman hiburan di saluareun rohangan, pulo nu dihubungkeun ku monorél, mall balanja, hotél, musieum kuno, fasilitas olah raga jeung bioskop dina hiji area. Taman jero rohangan Lotte World mangrupakeun taman hiburan jero rohangan panggedena di dunya, sarta rengking katujuh nu didatangan ku jalma dumasar kana sensus 2002.[1] Dibuka 12 Juli, 1989, Lotte World narima nu datang 5 yuta urang unggal taunna. Di deukeuteunnana perenah situ Seok-Chon.

Lotte World mangrupakeun salasahiji tina sababaraha tempat nu dipake dina drama Korea Stairway to Heaven.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg