Ma (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana ま.
Katakana マ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, nyaeta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Hiragana diwangun ku tilu garis, sedengkeun katakana ku dua garis. Duanana dieja (IPA) [ma].


Nulis.jpg