Majalaya, Majalaya, Karawang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Majalaya

Peta lokasi Majalaya
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Kacamatan Majalaya
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Majalaya nyaéta salasahiji désa di kacamatan Majalaya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg