Majalaya, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Majalaya

Peta lokasi Kacamatan Majalaya
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Majalaya nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

 t·s·é 

Kabupatén Bandung, Jawa Barat

Lambang Kabupatén Bandung

Kecamatan: Arjasari | Balééndah | Banjaran | Bojongsoang | Cangkuang | Cicaléngka | Cikancung | Ciléngkrang | Cileunyi | Cimaung | Cimenyan | Ciparay | Ciwidéy | Dayeuhkolot | Ibun | Kertasari | Katapang | Kutawaringin | Majalaya | Margaasih | Margahayu | Nagrég | Pacét | Pameungpeuk | Pangaléngan | Paséh | Pasirjambu | Rancabali | Rancaékék | Solokan Jeruk | Soréang




Nuvola filesystems folder home.png