Majalaya, Majalaya, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Majalaya

Peta lokasi Majalaya
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Majalaya
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Majalaya nyaéta salasahiji désa di kacamatan Majalaya, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg