Masaaki Ōsawa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Masaaki Ōsawa (大沢 正明? babar taun 1946) nyaeta gubernur Gunma Prefecture Jepang. Munggaran kapilih taun 2007 sanggeus jadi wakil rakyat di Gunma Prefecture.

Rujukan[édit | sunting sumber]