Masayoshi Ōhira

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Masayoshi Ōhira

Masayoshi Ohira (大平 正芳 Ōhira Masayoshi 12 Maret 191012 Juni 1980) nyaeta salah saurang pulitikus Jepang tur jadi Perdana Mentri Jepang ka- 68 jeung 69 ti 7 Désémber 1978 dugi ka 12 Juni,1980.


Saméméhna
Zentaro Kosaka
Mentri Luar Negri Jepang
1962–1964
Sanggeusna
Etsusaburo Shiina
Saméméhna
Takeo Fukuda
Mentri Luar Negri Jepang
1972–1974
Sanggeusna
Toshio Kimura
Saméméhna
Helmut Schmidt
Chair of the G8
1979
Sanggeusna
Francesco Cossiga
Saméméhna
Takeo Fukuda
Perdana Mentri Jepang
7 Désémber 1978 dugi ka 12 Juni 1980
Sanggeusna
Ōhira (2nd Term)


Nulis.jpg