Massa atom

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Massa atom ti hiji unsur kimia nyaéta massa hiji atom dina kaayaan cicing, umumna dinyatakeun dina hijian massa atom. Massa atom mindeng disinonimkeun jeung massa atom rélatif, massa atom rata-rata, sarta beurat atom. Sanajan kitu, aya saeutik béda alatan harga-harga kasebut bisa mangrupakeun rata-rata ti massa kabéh isotop unsur kasebut, atawa massa ti hiji isotop waé.

Tumbu ka luar[édit | sunting sumber]