Matéri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kamandang kontémporer ngeunaan materi nganggap inyana téh minangka kabéh éntitas anu bisa diimeutan sacara ilmiah. Ilaharna, définisi ieu kawates ngan ngawengku éntitas anu dipaké dina fisika.