Me (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana め.
Katakana メ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, nyaeta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Duanana ditulis make dua garis tur duanana oge dieja (IPA) [me].


Nulis.jpg