Mediaset

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Mediaset S.p.A.
Tipe Publik (BIT: MS)
Ngadeg 1992
Kantor puseur Italia Milan, Itali
Inohong konci Fedele Confalonieri, Chairman
Giuliano Adreani, CEO
Pier Silvio Berlusconi, Vice Chairman
Industri Siaran & TV Kabel
Produk Program TV - Warta
Panghasilan Green Arrow Up Darker.svg € 3,941.6 yuta EUR (2004)
Karyawan 5.662 (2004)
Slogan "Tutto. Senza chiederti nulla."
Ramatloka www.mediaset.it

Mediaset nyaeta jaringan televisi komersil utama di Itali nu kantor puseurna di Milan, Lombardy. Jaringannana diadegkeun ku Silvio Berlusconi, tapi kiwari dikadalikeun ku kulawargana ngaliwatan Fininvest nu saham panggedena dipibanda ku Silvio Berlusconi sorangan.

Loba studiona aya di Milano 2, wewengkon Milan nu pangmunggarannana aya TeleMilano (kiwari katelah Canale 5).

Alatan padeudeukeut, Malta, hiji pulo di Sisilia oge bisa nangkep siarannana.

Saluran Nasional[édit | sunting sumber]

Mediaset ngadalikeun opat saluran terestrial bebas (tilu make basa Itali tur hiji make basa Spanyol):

Saluran DTT[édit | sunting sumber]

Saluran satelit[édit | sunting sumber]

Tepi ka 31 Desember 2005, aya opat saluran satelit deui nu dipibanda ku Mediaset tur di-crypted ku Sky Italia: Duel Tv, Happy Channel, IT Italia Teen Television jeung MT Channel.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Flag of Italy.svg


Television icon.png