Megatron

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Megatron mangrupakeun nami keur salahsahiji karakter fiksi tina serial The Transformers. Anjeunna mangrupakeun pamimpin paling luhur ti Decepticons, nu mangrupakeun sabuah grup penjahat dina serial ieu. Ngarujuk kana majalah Wizard, Megatron nempatan posisi ka-68 tina daftar penjahat sareng dictator paling legendaries di dunia. Musuh utamana nyaeta Optimus Prime ti Autobots.

Model parobihan[édit | sunting sumber]

  • Transformers G1: pestol Walther P38
  • Transformers Unicron Trilogy: mobil jet
  • Transformers film: jet Cybertronian
  • Transformers: Animated: jet Cybertronian/pesawat tiltrotor

Pangeusi sora[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]