Mekarharja, Purwaharja, Banjar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Mekarharja

Peta lokasi Mekarharja
Propinsi Jawa Barat
Kota Banjar
Kacamatan Purwaharja
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Mekarharja nyaéta salasahiji désa di kacamatan Purwaharja, Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg