Menit

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Menit nyaéta hiji hijian waktu. Samenit nyaéta 1/60 (sapergeneppuluh) jam. Samenit diwangun ku 60 detik. Menit lain hijian dina sistem internasional (SI), tapi tetep bisa dipaké babarengan jeung hijian SI.